Winnende reeks van KHO Huizingen B eindigt na wedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek B

De vijf opeenvolgende overwinningen van KHO Huizingen B zijn geëindigd in de uitwedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek B. De wedstrijd van zaterdag eindigde op 3-1.

Junior Kalombo Kazadi opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Direct na de rust bracht Tuur Muylaert KHO Huizingen B langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Manuel Mota Teixeira De Oliveira KFC Rhodienne-De Hoek B op voorsprong. Kalombo Kazadi scoorde nog een keer en vergrootte de voorsprong in de 73ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KFC Rhodienne-De Hoek B vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl KHO Huizingen B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt KFC Rhodienne-De Hoek B op zondag 5 november om 14 uur, in een uitwedstrijd, tegen Olympic Brussels Acadamy. KHO Huizingen B ontvangt zaterdag 4 november om 19 uur Verbroedering Beersel Drogenbos B.

DOELPUNTEN: 5' Kalombo Kazadi 1-0, 50' Muylaert 1-1, 58' Mota Teixeira De Oliveira 2-1, 73' Kalombo Kazadi 3-1.

GELE KAARTEN: 44' De Coninck (KFC Rhodienne-De Hoek B), 63' Boddengeen (KHO Huizingen B), 83' Coone (KHO Huizingen B), 92' Malala (KFC Rhodienne-De Hoek B).

Bron: nieuwsblad.be