In memoriam

DSC_0435.JPG

Met grote verslagenheid melden wij het plotse overlijden van Rudi "Mousse" Moustie.

Op vrijdag 14 december 2012 werd hij naar het ziekenhuis van Halle gebracht.

Vorige zondag kreeg hij een hartstilstand en werd hij overgebracht naar het ziekenhuis in Aalst. Rudi is er niet meer bij bewustzijn gekomen en overleed vanmiddag om 16u05. Hij zou in maart 51 zijn geworden.

Onze gedachten van medeleven gaan uit naar zijn vriendin Anita en zijn zonen Goran en Lars.

Rudi is en blijft een clubicoon van KHO Huizingen en de club zat in zijn hart.

Hij was werkend lid sinds 2005 en trad toe tot het verantwoordelijk clubbestuur in 2009. Hij was jarenlang afgevaardigde van het eerste en tweede elftal.

Zijn spelers, zoals hij ze noemde, heeft hij vaak verwend met zijn kookkunsten en ze konden vooral rekenen op zijn steun en toewijding in goede en slechte dagen.

Zijn werkkracht voor de club kende geen grenzen en hij heeft vaak met beperkte middelen de mankementen in de gebouwen van het sportcomplex onder handen gepakt.

Tijdens elke festiviteit, elk tornooi was hij als eerste aanwezig om de boel op orde te zetten. Ook de zorg voor de uitrustingen van het fanionelftal en de beloften behoorde tot zijn wekelijkse activiteiten in de Beemd.

Sinds het begin van dit seizoen hield hij samen met Anita de kantine open op woensdag en donderdag.

Rudi, Mousse, je verlaat ons veel te vroeg. Je laat een grote leemte achter bij Anita, je kinderen, je vrienden en bij KHO Huizingen.

We kunnen je alleen maar eren door ons verder te blijven inzetten voor de club die je liefhad ook al weten we dat het zonder jou weer een stuk moeilijker wordt.

Iedereen binnen de club, binnen je familie, binnen je vriendenkring zal je heel hard missen.

Je vergeten kunnen en zullen we niet.