KHO Huizingen dieper in de problemen na verlies tegen Delta Londerzeel

KHO Huizingen slaagde er ook niet in om te winnen van Delta Londerzeel. Het duel eindigde op 3-1. Dit is voor KHO Huizingen al de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning.

Binnen het half uur nam Delta Londerzeel de leiding, toen Daan Smolderen scoorde. Delta Londerzeel voerde de score verder op naar 2-0 net voor het rustsignaal toen Smolderen nogmaals scoorde. In de 60ste minuut werd Philippe Paparo van KHO Huizingen van het veld gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Mehdi Maimouni milderde de score voor KHO Huizingen in de 72ste minuut. Maar KHO Huizingen was niet bij machte vaker te scoren. De uiteindelijke 3-1 voor Delta Londerzeel werd vlak voor tijd gemaakt door Fabio Da Silva Soares.

Delta Londerzeel heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KHO Huizingen één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Delta Londerzeel op zaterdag 16 december om 20 uur, in een uitwedstrijd, tegen Eendracht Hekelgem. KHO Huizingen ontvangt zondag 17 december om 14.30 uur Leeuwkens Teralfene.

DOELPUNTEN: 29' Smolderen 1-0, 45' Smolderen 2-0, 72' Maimouni 2-1, 87' Da Silva Soares 3-1.

GELE KAARTEN: 7' Paelinck (Delta Londerzeel), 18' Smolderen (Delta Londerzeel), 33' Paparo (KHO Huizingen), 75' Wastiau (KHO Huizingen), 79' Demuylder (KHO Huizingen).

RODE KAART: 60' Paparo (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be