KHO Huizingen B wint sensationeel duel met FC Galmaarden B

KHO Huizingen B won zondag het uitduel met FC Galmaarden B. De wedstrijd eindigde op 1-5.

Gedeon Kianza opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg. Brent Lams bracht in de 18de minuut KHO Huizingen B op gelijke hoogte. Siebe Evens bracht in de 34ste minuut de uitploeg op voorsprong. KHO Huizingen B bouwde de marge verder uit naar 1-3 net voor het rustsignaal toen Lams nogmaals scoorde. Direct na de rust vergrootte Brecht Boddengeen de voorsprong van KHO Huizingen B. De uiteindelijke 1-5 voor KHO Huizingen B werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Rino Debusscher. FC Galmaarden B heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Galmaarden B één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl KHO Huizingen B drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 9 december om 19 uur, speelt FC Galmaarden B bij FC Schepdaal B. KHO Huizingen B speelt dan thuis tegen KFCMZ Tollembeek.

DOELPUNTEN: 4' Kianza 1-0, 18' Lams 1-1, 34' Evens 1-2, 45' Lams 1-3, 50' Boddengeen 1-4, 87' Debusscher 1-5.

GELE KAARTEN: 38' Da Costa (FC Galmaarden B), 40' Lams (KHO Huizingen B), 50' Emeka (FC Galmaarden B), 75' Delmeiren (FC Galmaarden B).

Bron: nieuwsblad.be