Asse-Zellik 2002 blijft moeilijk te verslaan

De wedstrijd tussen KHO Huizingen en Asse-Zellik 2002 eindigde op 0-2. Voor Asse-Zellik 2002 is dit de tiende opeenvolgende ongeslagen wedstrijd.

Net voor de rust scoorde Nick De Letter voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Een tweede gele kaart in de 75ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Lionel De Spiegeleer van Asse-Zellik 2002. Met nog vijf minuten te spelen voerde Acxel Bosango Moussa de score verder op voor Asse-Zellik 2002. Het was de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor KHO Huizingen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Asse-Zellik 2002 vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

KHO Huizingen speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Delta Londerzeel op zaterdag 9 december om 20 uur. Asse-Zellik 2002 speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen KSC Grimbergen.

DOELPUNTEN: 40' De Letter 0-1, 85' Moussa 0-2.

GELE KAARTEN: 27' Desmet (KHO Huizingen), 35' Meysmans (Asse-Zellik 2002), 37' Vermeir (KHO Huizingen), 45' De Spiegeleer (Asse-Zellik 2002), 87' Suarez Y Menendez (Asse-Zellik 2002).

RODE KAART: 75' De Spiegeleer (Asse-Zellik 2002).

Bron: nieuwsblad.be