P2 kwalificeert zich voor 1/8 finales van Groep-S Cup

Ons P2 fanion elftal plaatste zich zondag wat onverwachts - gezien de tegenstand- voor de 1/8 finales van de Group S Cup (Beker van Brabant) door met 1-2 te winnen op het veld van FC Borght-Humbeek dat samen met Huizingen nog het maximum van de punten had na 3 speeldagen.

Na 73 min spelen kwam Huizingen op achterstand via een knappe individuele aktie van thuisspeler Ribeiro maar nog geen minuut later hingen de bordjes al terug gelijk na een prima opgezette aanval via Speliers, Hautman en De Gieter kon Kjent Christiaens van dichtbij besluiten. In minuut 80 kreeg Huizingen een vrije trap, deze werd door Jonathan De Gieter mooi voor doel gebracht en Selim El Boujdaini verlengde de bal tegen de netten. Zeker een vermelding waard was de prestatie van doelman Matton die in de eerste helft Huizingen in de wedstrijd hield met een prachtige redding en even later nog een strafschop stopte.

Huizingen kan terugblikken op een geslaagde bekercampagne, na overwinningen tegen Haacht (2e prov A), Melsbroek, Hoeilaart en Borght-Humbeek (3 ploegen uit de hoogste proviniciale reeks).

In de volgende ronde (datum nog onbekend) gaat Huizingen op bezoek (loting volgt later) bij één van de volgende mogelijke tegenstanders, KV Zuun, Tollembeek, VC Groot-Dilbeek, Kobbegem, Gr. Vossem, KFC Baal, VK Berg-Op of FC Geetbets.