FC Herne en KHO Huizingen delen de punten

Thuisploeg FC Herne en KHO Huizingen deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dario Grazzini zich gelden toen hij scoorde en KHO Huizingen op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor FC Herne werd vlak voor tijd gemaakt door Arthur Clinckart. Het was de zesde wedstrijd op rij voor KHO Huizingen dat er niet gewonnen werd.

In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Herne één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KHO Huizingen drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van FC Herne dit seizoen.

Op 15 oktober om 15 uur speelt FC Herne een uitwedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek. KHO Huizingen treft dan in eigen huis SK Oetingen VC.

DOELPUNTEN: 47' Grazzini 0-1, 92' Clinckart 1-1.

GELE KAARTEN: 52' Desmet (KHO Huizingen), 56' Paparo (KHO Huizingen), 65' Vandenbosch (KHO Huizingen), 81' De Vuyst (FC Herne).

Bron: nieuwsblad.be