Nieuws

KHO Huizingen kondigt zijn 42e jeugdtoernooi aan op 23 - 24 - 25 augustus

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus organiseert KHO Huizingen zijn jaarlijks jeugdtoernooi. Traditioneel is dit jeugdtoernooi een laatste test voor alle ploegen voor de start van de competitie. Iedereen van harte welkom, tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.

Ayrton Deneyer en Siebe Leunis spelen cruciale rol in uitzege KFC Avenir Lembeek op KHO Huizingen B

De wedstrijd tussen KHO Huizingen B en KFC Avenir Lembeek zondag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg. De doelpuntenmakers van KFC Avenir Lembeek waren Deneyer en Leunis.

KHO Huizingen boekt overtuigende zege op HO Bierbeek B

KHO Huizingen heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen HO Bierbeek B te winnen met 1-3. De uitploeg leidde bij rust met 0-1.

Weergaloze Raddas leidt KVK Wemmel langs KHO Huizingen

KVK Wemmel versloeg KHO Huizingen in de thuiswedstrijd met 4-2. Noah Raddas sloeg drie keer toe voor KVK Wemmel. Abdelilah Kherroubi maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Mehdi Maimouni en Casper Nerinckx de doelpunten voor KHO Huizingen scoorden.

KHO Huizingen B wint wedstrijd tegen FC Herne B

KHO Huizingen B kwam zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Herne B sterker uit de hoek. FC Herne B kon een 3-0 achterstand bij de rust niet meer goedmaken in de tweede helft. KHO Huizingen B won het duel met 3-2.

Testaert is goud waard voor KHO Huizingen tegen FC Herne

KHO Huizingen won de thuiswedstrijd tegen FC Herne met 1-0.

KHO Huizingen B wint in doelpuntenfestijn van KV Zuun B

Een riante zege voor KHO Huizingen B in de uitwedstrijd tegen KV Zuun B zondag. Het duel eindigde op 0-7.

Mariën leidt KHO Huizingen langs SK Oetingen VC

KHO Huizingen won de uitwedstrijd tegen SK Oetingen VC zondag met 0-1.

Dario Grazzini en Steven Testaert spelen cruciale rol in thuiszege KHO Huizingen op KFC Meise

De wedstrijd tussen KFC Meise en KHO Huizingen zaterdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van KHO Huizingen waren Grazzini en Testaert.