KVV Kester-Gooik en KHO Huizingen delen de punten

Thuisploeg KVV Kester-Gooik en KHO Huizingen deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 1-1.

In de 34ste minuut nam KVV Kester-Gooik de leiding via Arne Vanguchte. Casper Nerinckx bracht in de 37ste minuut KHO Huizingen op gelijke hoogte. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Nerinckx (KHO Huizingen) kreeg een gele kaart in de 76ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KVV Kester-Gooik drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KHO Huizingen één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van KVV Kester-Gooik dit seizoen.

Op zondag 29 oktober speelt KVV Kester-Gooik om 14.30 uur uit tegen KFC Rhodienne-De Hoek en neemt KHO Huizingen het thuis op tegen KSC Grimbergen om 15 uur.

DOELPUNTEN: 34' Vanguchte 1-0, 37' Nerinckx 1-1.

GELE KAART: 76' Nerinckx (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be