KHO Huizingen boekt overtuigende zege op HO Bierbeek B

KHO Huizingen heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen HO Bierbeek B te winnen met 1-3. De uitploeg leidde bij rust met 0-1.

De 0-1 kwam van een owngoal van Martijn Van Herzele van KHO Huizingen in de 14de minuut. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mehdi Maimouni en vergrootte de marge. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mathias Mariën en vergrootte de voorsprong. Casper Hoskens milderde de achterstand van HO Bierbeek B in de 77ste minuut. Maar HO Bierbeek B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 1-3.

DOELPUNTEN: 62' Maimouni 0-2, 64' Mariën 0-3, 77' Hoskens 1-3.

GELE KAARTEN: 20' Desmet (KHO Huizingen), 29' Samyn (KHO Huizingen), 43' Grazzini (KHO Huizingen), 90' Testaert (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be