KHO Huizingen B in goede vorm na weer een overwinning

KHO Huizingen B blijft winnen. Ook de uitwedstrijd zaterdag tegen KVV Kester-Gooik B werd gewonnen met 1-4. Dat betekent dat KHO Huizingen B nu vier overwinningen op rij geboekt heeft.

KHO Huizingen B kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Joppe Schets scoorde in de 24ste minuut. Dorian Swartenbroeck bracht in de 39ste minuut KVV Kester-Gooik B op gelijke hoogte. KHO Huizingen B benutte na 65 minuten een kans en bracht de score op 1-2. Brecht Boddengeen (KHO Huizingen B) pakte een gele kaart in de 72ste minuut. Mauro Coone diepte de voorsprong van KHO Huizingen B uit in de 80ste minuut. De uiteindelijke 1-4 voor KHO Huizingen B werd gemaakt door Ryan Kitoko Mawoko.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KVV Kester-Gooik B twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl KHO Huizingen B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt KVV Kester-Gooik B op zondag 22 oktober om 15 uur bij KFC Avenir Lembeek. KHO Huizingen B ontvangt zaterdag 21 oktober om 19 uur FC Schepdaal B.

DOELPUNTEN: 24' Schets 0-1, 39' Swartenbroeck 1-1, 80' Coone 1-3, 89' Kitoko Mawoko 1-4.

GELE KAART: 72' Boddengeen (KHO Huizingen B).

Bron: nieuwsblad.be