Doelpuntenfestijn bij KHO Huizingen B tegen King Njies AK Halle

KHO Huizingen B wist King Njies AK Halle prima onder controle houden in de thuiswedstrijd en won de wedstrijd met grote cijfers: 9-0.

Mathias Mariën opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. KHO Huizingen B kwam op 2-0 toen Mariën nog een keer scoorde in de 40ste minuut. De thuisploeg voerde de score verder op naar 3-0 net voor het rustsignaal toen Joppe Schets scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mauro Coone en bouwde de voorsprong uit. Drie minuten later bouwde KHO Huizingen B de voorsprong uit naar 5-0 toen Coone nog een keer de doelman passeerde. Coone scoorde nog een keer en vergrootte de voorsprong met een hattrick in de 75ste minuut. Coone voltooide daarmee zijn hattrick. King Njies AK Halle moest met tien man verder nadat Abdoulie Njie in de 75ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving. Na een overtreding in de 75ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Mamadou Diallo van King Njies AK Halle van het veld na een tweede gele kaart. Zes minuten later voerde KHO Huizingen B de score verder op naar 7-0 en was voor Mariën de hattrick een feit. Twee minuten later voerde KHO Huizingen B de voorsprong op toen Mariën nog een keer de doelman passeerde. KHO Huizingen B vond het net nogmaals via Schets in de 90ste minuut. King Njies AK Halle heeft nu zes wedstrijden na elkaar verloren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl King Njies AK Halle vijf nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd gaat KHO Huizingen B op zaterdag 14 oktober om 20 uur op bezoek bij KVV Kester-Gooik B. King Njies AK Halle ontvangt zondag 15 oktober om 15 uur Sporting Eizeringen.

DOELPUNTEN: 3' Mariën 1-0, 40' Mariën 2-0, 45' Schets 3-0, 62' Coone 4-0, 65' Coone 5-0, 75' Coone 6-0, 81' Mariën 7-0, 83' Mariën 8-0, 90' Schets 9-0.

GELE KAARTEN: 52' Njie (King Njies AK Halle), 58' Bakri (King Njies AK Halle), 60' Ceesay (King Njies AK Halle), 74' Diallo (King Njies AK Halle).

RODE KAARTEN: 75' Njie (King Njies AK Halle), 75' Diallo (King Njies AK Halle).

Bron: nieuwsblad.be