KHO Huizingen B zet zegereeks voort met zege op FC Schepdaal B

KHO Huizingen B won zondag ook het thuisduel met FC Schepdaal B. Het duel eindigde op 4-2, waardoor KHO Huizingen B nu vier overwinningen op rij heeft geboekt, terwijl de serie van vijf ongeslagen wedstrijden door FC Schepdaal B is beëindigd.

De thuisploeg startte goed en nam na 12 minuten de leiding na een doelpunt van Daan Springael. Springael bracht in de 27ste minuut KHO Huizingen B op 2-0. Direct na de rust verkleinde Zakariya Ouaghrib Fosset de achterstand voor FC Schepdaal B. Yens Schollaert vergrootte in de 67ste minuut de marge voor KHO Huizingen B. Zes minuten later verkleinde FC Schepdaal B de marge naar 3-2 toen Ouaghrib Fosset nog een keer de doelman passeerde. Tuur Muylaert passeerde zes minuten later de doelman en vergrootte de voorsprong voor KHO Huizingen B. Door deze zege heeft KHO Huizingen B nu vijf opeenvolgende overwinningen geboekt

KHO Huizingen B neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen KFC Rhodienne-De Hoek B, op zaterdag 28 oktober om 19.30 uur. Op dezelfde dag speelt FC Schepdaal B om 19 uur thuis tegen KFC Lennik B.

DOELPUNTEN: 12' Springael 1-0, 27' Springael 2-0, 51' Ouaghrib Fosset 2-1, 67' Schollaert 3-1, 73' Ouaghrib Fosset 3-2, 79' Muylaert 4-2.

GELE KAARTEN: 70' Havaux (KHO Huizingen B), 80' Viceroy (FC Schepdaal B), 89' Debusscher (KHO Huizingen B).

Bron: nieuwsblad.be