Inschrijving

Heb je interesse om je in te schrijven bij de jeugd van KHO Huizingen?
Hieronder vind je meer informatie.

UPDATE 10/09/2018:

Met uitzondering van de categorie U9 dienen we de melden dat alle vrije plaatsen in onze jeugdwerking U6 tot U17 zijn ingenomen.  We kunnen jammer genoeg geen nieuwe aanvragen meer verwerken.

Algemeen

Had u graag gevoetbald in een leuke club met familiale sfeer die zowel provinciaal als regionaal voetbal aanbiedt. Dat kan, maar de plaatsen zijn zeer beperkt. Voor U6 (geboortejaar 2013) tot U8 (geboortejaar 2011) zijn er vrije inschrijvingen tot het maximale aantal is bereikt.

Voor spelers/speelsters van U9 (geboortejaar 2008) tot U17 (geboortejaar 2000) zijn de plaatsen zeer beperkt. Enkel in categorieën waar spelers de club verlaten en/of stoppen worden de plaatsen opgevuld met nieuwe spelers. Om in aanmerking te komen om één van deze vrije plaatsen op te nemen, dient u minimaal twee trainingen mee te doen. Enkel na een positieve test is er mogelijkheid om een vrije plaats in te nemen.

Indien interesse om aan te sluiten, stuur mailtje naar info@khoh.be of christophe.vandenbossche1@telenet.be. U zal dan uitgenodigd worden voor een training.

Lidgeld

Voor het seizoen 2018-2019 bedraagt het lidgeld 250 € / speler (180 € voor broer of zus).

In het lidgeld zit o.a. bijdragen en verzekeringspremies aan de voetbalbond, kledijpakket, bijdrage in het wassen van de clubtruitjes, login prosoccerdata.

Contact

Stuur een mailtje met volgende informatie naar info@khoh.be:
Naam + voornaam - geboortedatum - woonplaats - evt huidige of vroegere club.