KHO Huizingen -

Jeugdtornooi 2016

FootPass

Jeugdtornooi 2016

In het weekend van 26 en 27 augustus organiseert KHO Huizingen zijn jaarlijks jeugdtornooi. Traditioneel is dit jeugdtornooi een laatste test voor alle ploegen voor de start van de competitie. Op vrijdagavond 26/8 start het tornooi voor U13. De wedstrijden starten om 18u.

35e jeugdtornooi

Op zaterdagvoormiddag 27/8 begint het tornooi met wedstrijden vanaf 9u. ís Morgens heeft het tornooi van U11 en U12 plaats. In de namiddag komen nog de U7, U8 en U9 categoriŽn aan de beurt. Onder de deelnemers heel veel streekploegen. Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.

7e U10 Challenge

Op zondag 28 augustus organiseert KHO Huizingen voor de 7e maal de GORGON MOTOR U10 Challenge. Met veel trots kunnen we melden dat GORGON MOTOR, de Renault specialist van de streek, hoofdsponsor wordt van onze 7e editie.

De club slaagde erin om opnieuw een fantastisch deelnemersveld voor te schotelen: maar liefst 20 ploegen uit het ganse land gaan de strijd aan om het tornooi te winnen en de wisselbeker BNP Paribas Fortis (kantoor Sint-Rochus) voor ťťn jaar mee naar hun club te nemen.

De openingswedstrijden staan om 9u30 geprogrammeerd. Heel wat topploegen komen naar Huizingen afgezakt: o.a. RSC Anderlecht, AS Eupen, Oud-Heverlee Leuven, Beerschot-Wilrijk, Seraing United, Olympic Charleroi uit BelgiŽ en Fortuna Sittard uit Nederland.

Dit aangevuld met streekploegen zoals Rhodienne, FC Pepingen, SK Halle, Verbroedering Beersel-Drogenbos en uiteraard onze eigen U10 ploegen van KHO Huizingen.

Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een drankje en een hapje.

Club Shop

Jako Copa Polyestervest Kinderen - Marine / Citroen

Facebook

Sponsers