KHO Huizingen -

FootPass

KHO Huizingen

Dit is de officiŽle website van Voetbalclub Koninklijk Hoger Op Huizingen.
Opgericht in 1937 is onze club bijna 80 jaar actief in de KBVB. Het eerste elftal treedt aan in 3e provinciale Ė Brabant.
Op deze site vind je alle informatie over onze club. Met wekelijkse aanpassingen van uitslagen, rangschikkingen, matchverslagen, fotoís en nieuwtjes wordt de site up to date gehouden.
Breng dus regelmatig een bezoekje aan deze website!

Nieuws RSS

KHOH zoekt spelers U8 en U13

Door Christophe op 16-07-2017 in Jeugd - Facebook Twitter

Voor het komende seizoen is KHO Huizingen nog op zoek naar spelers U8 (geboren in 2010) en U13 (geboren in 2005).†† Voor de categorie U11 en U13 zijn we ook specifiek op zoek naar een doelman/doelvrouw (provinciale lichting).

Heeft u interesse: aarzel niet ons te contacteren (info@khoh.be).

De meeste andere categoriŽn zijn volzet.† Heeft u interesse om aan te sluiten bij KHO Huizingen: u kan steeds een berichtje achterlaten op info@khoh.be - wij kijken dan na of er nog plaats is.† Alle info vindt u ook terug op www.khoh.be/inschrijving

Voetbalvelden in de Beemd (vervolg)

Door Eric op 28-06-2017 in Algemeen - Facebook Twitter

De technische dienst van de Gemeente meldt ons dat naast het A- en D-veld ook het recreatieve C-veld ingezaaid is en dat er een verbodsteken staat.

Het is bijgevolg en tot nader order op geen enkel veld in de Beemd toegelaten om te spelen.

Wij rekenen op het begrip van de spelers en de ouders.

Voetbalvelden in de Beemd

Door Eric op 25-06-2017 in Algemeen - Facebook Twitter

Het betreden van de gras- en kunstgrasvelden in het Sportstadion is niet toegelaten tot het begin van de clubtrainingen in augustus.

Enkel op het recreatief veldje C mag gespeeld worden.

De grasvelden A en D werden door de gemeentelijke Groendienst ingezaaid. Ook het synthetisch veld blijft afgesloten.

Wie de verbodsplaten negeert of inbreekt op het veld riskeert een gasboete.

Elke inbreuk kan telefonisch gemeld worden bij het clubbestuur of bij de politie van Beersel op nummer 023591919.

Infoavond: voorstelling jeugdwerking 2017/2018

Door Christophe op 29-05-2017 in Jeugd - Facebook Twitter

Wij nodigen alle ouders U6 tot U17 uit voor een infoavond mbt voorstelling van de jeugdwerking 2017/2018.† Wij hopen op jullie aanwezigheid.

KHO Huizingen A naar 2e provinciale!

Door Kurt op 22-05-2017 in Algemeen - Facebook Twitter

Seizoen 2016 / 2017.

Elk jaar beter doen was het uitgangspunt voor de start van het seizoen. Op zich al ambitieus om de 5e plaats van vorig jaar te evenaren in een P3-reeks met verschillende titelpretendenten. De spelersgroep was ook niet veel gewijzigd. De eerste ronde tot nieuwjaar was evenwel ronduit schitterend met 42 punten op 48 en de herfsttitel.

In de tweede ronde vielen een aantal spelers langdurig of definitief out door kwetsuren of reizen en ook de tegenstand werd uiteraard hardnekkiger.

Niet vergeten dat buiten het al zware seizoen met 17 ploegen er ook tussendoor de schitterende campagne in de Group S Cup moest afgewerkt worden, vaak als midweekmatch. KHOH strandde pas in de 1/2e finale tegen 1e provincialer Bierbeek na eerder 2e provincialers Boka United, Ternat en Herent uit te schakelen.

De tol van de inspanningen na een lang seizoen dat begon eind augustus, maakte dat het de laatste weken net iets minder was maar de resultaten bleven, al was het vaak met de kleinste score.

Begin mei was de voorsprong op de achtervolgers groot genoeg en was de 2e plaats na de verdiende kampioen KFC Lennik een feit.

Door de hervormingen en ettelijke fusies kreeg het bestuur vorige week de bevestiging dat ook de tweede gerangschikten uit de derde provinciale reeksen promoveren.

KHOH A P3 en KHOH B P4 vormen samen een stevige groep op en naast het veld en dit vormt de basis van deze fantastische campagne.

Op naar 2e provinciale, een kleine stap voor de mensheid maar een grote stap voor de club. Het wordt na zoveel jaren 3e provinciale een sprong in het onbekende maar met de spirit van dit seizoen is veel mogelijk. Proficiat aan spelers en trainers voor dit grand cru-seizoen.

De laatste wedstrijd gisteren was meteen ook de laatste voor Jurgen Simeons die na een mooie carriŤre in de nationale reeksen niet kwam uitbollen bij KHO Huizingen maar club en ploegmaats verrijkt heeft met zijn ervaring en rust, buiten zijn talrijke doelpunten. Een gentleman die we gaan missen!

p3

jurg1

jurg2

Lees hier alle nieuwsberichten.

Club Shop

Jako Copa Polyestervest Kinderen - Marine / Citroen

Facebook

Sponsers