KHO Huizingen -

FootPass

KHO Huizingen

Dit is de officiële website van Voetbalclub Koninklijk Hoger Op Huizingen.
Opgericht in 1937 is onze club bijna 80 jaar actief in de KBVB. Het eerste elftal treedt aan in 3e provinciale – Brabant.
Op deze site vind je alle informatie over onze club. Met wekelijkse aanpassingen van uitslagen, rangschikkingen, matchverslagen, foto’s en nieuwtjes wordt de site up to date gehouden.
Breng dus regelmatig een bezoekje aan deze website!

Nieuws RSS

Testwedstrijd voor de kampioenstitel in 4e Provinciale

Door Eric op 25-05-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

Op zondag 29 mei om 15:00u op het kunstgrasveld Vogelenzang, Dworpsestraat te Lot :

testwedstrijd KHO Huizingen B - Rhodienne De Hoek B

om de kampioen aan te duiden in P4D Brabant.

Tijdens deze afsluiter van een zeer geslaagd seizoen rekenen wij op de aanmoedigingen van zo veel mogelijk clubleden en supporters voor onze jongens van het B-elftal !!!

Tornooikalender 21 en 22 mei

Door Kurt op 17-05-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

 

 

 

 

Jeugdtornooien

 

U7 blauw

22-05-2016

 

tornooi SK Oetingen VC

 

U9 blauw

22-05-2016

 

tornooi DZ Pamel

 

U10 geel

22-05-2016

 

tornooi Av. Lembeek

 

U10 blauw

21-05-2016

 

tornooi KFC MZ Tollembeek

 

U12 blauw

22-05-2016

 

tornooi Av. Lembeek

 

U11 wint tornooi Itna Itterbeek

Door Christophe op 08-05-2016 in Jeugd - Facebook Twitter

Op een zonovergoten moederdag was KHO Huizingen uitgenodigd op een minitornooi in Itterbeek.  Dilbeek, SK Halle en BOKA waren de tegenstanders. In de eerste match startten onze jongens eerder mak aan het tornooi. Na 15 minuten stond KHOH 2-0 achter. Gelukkig werd elke match betwist in 2 keer 15 minuten. De motor kwam op gang en met een iets hoger tempo werd het toch nog 4-2.


Op veld 2 werd BOKA de volgende tegenstander. Huizingen had heel de wedstrijd overwicht en scoorde aan de lopende band met een paar mooie patronen. Ze liepen wel op een paar counters maar dat deerde niet. Een 5-2 overwinning bracht onze jongens in pole-position in het tornooi. Een positie die ze wel deelden met Dilbeek.

De laatste match was dus beslissend. Huizingen bleef maar op de helft van Dilbeek camperen met hoge druk op de tegenstander wat na het eerste kwartier resulteerde in een 1-0 voorsprong. Dit leek een makkie te worden, Huizingen kreeg veel kansen maar maakte ze niet af. En dan zagen we nog eens een ijzeren voetbalwet : wie vergeet te scoren, krijgt een doelpunt tegen. Zo geschiedde : Dilbeek maakte op de counter gelijk. De bordjes in evenwicht. De penalties (3 stuks) moesten soelaas brengen. De eerste van Huizingen spatte op de kruising. Gelukkig miste Dilbeek ook. De tweede van Huizingen en Dilbeek gingen vlot binnen. En ook de derde van Huizingen zat. Daar stond hij dan, de laatste penalty-nemer van Dilbeek, oog in oog met de keeper van Huizingen. De adem werd ingehouden, de bal vertrok en .... Nino pareerde de penalty.

Huizingen won het tornooi. Een schitterende beker voor de ploeg en ieder een mooie medaille. Proficiat jongens. Proficiat ook aan trainer Dory & afgevaardigde Ronny.  Foto: Ronny - Verslag: Stefaan

U11 wint de Audi-Cup te Schepdaal

Door Christophe op 01-05-2016 in Jeugd - Facebook Twitter

Wat betreft de tornooien, hebben de U11'en er al een uitzonderlijk parcours opzitten. Ze begonnen in augustus met een 2de plaats in Herne (finale verloren met de penalties) en het eigen tornooi op Huizingen wonnen ze. Op het paastornooi van Gooik verloren ze geen enkele match, zelfs tegen RSCA speelden ze 2-2, maar door een minder goed doelpuntensaldo werden ze toen verwezen naar de kleine finale, die ze ook wonnen (3e).


Dus de verwachtingen waren hoog in Schepdaal, waar de tweede Audi-cup Bruynseels doorging. Op een voor hun ontiegelijk vroeg uur (9u) startten ze tegen de organisator Schepdaal. Ze speelden compact en vooraan vonden de spitsen mekaar vlot (2-0). In de tweede match speelde blauwgeel tegen Asse. Ondanks overwicht bleef het jammer genoeg steken op 0-0. Zelfde scenario tegen Nederhasselt, veel overwicht waaruit toch een goaltje viel (1-0). Daarna de derby tegen SK Halle. Onze jongens waren duidelijk beter, scoorden vlot, maar liepen ook tegen 2 counters aan. Maar als je meer goals maakt dan je tegenstander win je altijd (4-2).


De voorlopige stand was toen erg spannend. Huizingen leidde met 1 punt voorsprong op 3 ploegen waaronder BOKA, hun laatste tegenstander. Hiertegen zou en moest gewonnen worden. En aldus geschiedde. Twee prachtige doelpunten in begin en op het einde resulteerde in een 2-0 overwinning. Een superverdiende eerste plaats en dito beker was hun deel.

Met dank aan verslaggever Stefaan & fotograaf Dominik

Pasdag

Door Christophe op 28-04-2016 in Jeugd - Facebook Twitter

Op woensdag 4 mei van 18u tot 20u gaat de jaarlijkse pasdag door in de gang van het complex.  Alle spelers U6 tot U21 kunnen hun kledingstuk voor volgend seizoen passen.

Lees hier alle nieuwsberichten.

Club Shop

Jako Copa Polyestervest Kinderen - Marine / Citroen

Facebook

Sponsers