KHO Huizingen -

FootPass

KHO Huizingen

Dit is de officiële website van Voetbalclub Koninklijk Hoger Op Huizingen.
Opgericht in 1937 is onze club 75 jaar actief in de KBVB. Het eerste elftal treedt aan in 3e provinciale – Brabant.  
Op deze site vind je alle informatie over onze club. Met wekelijkse aanpassingen van uitslagen, rangschikkingen, matchverslagen, foto’s en nieuwtjes wordt de site up to date gehouden.
Breng dus regelmatig een bezoekje aan deze website!

Nieuws RSS

Winterstop

Door Christophe op 15-12-2014 in Jeugd - Facebook Twitter

De voetbalwinterstop is ingetreden. Voor sommigen welgekomen, voor anderen misschien veel te lang. Tijdens het eerste seizoensgedeelte waren er geen algemene afgelastingen en hebben we kennis gemaakt met de hervormingen in het jeugdvoetbal. Niet alle hervormingen mogen een succes genoemd worden.

Een aantal van onze ploegen neemt deel aan indoortornooien. De jeugdtrainingen hervatten op dinsdag 6 januari (u21) en woensdag 7 januari voor de andere lichtingen.

Het clubbestuur en de jeugdwerking wensen aan iedereen een gezellige eindejaarsperiode toe!

Wedstrijdkalender 10 tot 14 december 2014

Door Kurt op 08-12-2014 in Algemeen - Facebook Twitter

 

U9 blauw

10-12-2014

18:00 u

KHO HUIZINGEN - FC Dworp

 

 

 

 

 

 

2e ploeg

13-12-2014

14:00 u

SK Oetingen VC - KHO HUIZINGEN

 

 

 

 

 

 

U21

14-12-2014

09:30 u

KHO HUIZINGEN - Itna Itterbeek

 

U15 future

14-12-2014

11:15 u

KHO HUIZINGEN - KFC Rode-DH

 

1e ploeg

14-12-2014

14:30 u

KHO HUIZINGEN - FC Schepdaal

 

Vergadering Jeugdraad KHO Huizingen

Door Christophe op 02-12-2014 in Jeugd - Facebook Twitter

De jeugdraad van de club is op zoek naar uitbreiding en versterking.  Deze raad is samengesteld uit ouders van spelertjes, trainers en vrijwilligers en telt een tiental leden.

Elke eerste dinsdag van de maand wordt er vergaderd in de clubkantine. De jeugdraad houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie en ondersteuning van activiteiten voor de jeugd zoals het jaarlijks zomertornooi, een kerst- of carnavalfeest, een paasstage, ondersteuning van ploegfeestjes,...

De inkomsten worden gegenereerd uit de snackverkoop en de tombola tijdens de thuiswedstrijden van de Huizingse jeugdploegen.

De Huizingse jeugdploegen tellen meer dan 250 aangesloten leden en kent een flinke instroom bij de allerkleinsten van U6 tot U9.

In deze lichtingen zijn we op zoek naar vers bloed voor de jeugdraad zodat deze vergadering een correcte afspiegeling is van het clubgebeuren. Ook mensen uit hogere lichtingen zijn uiteraard welkom.

Interesse om een handje toe te steken in de organisatie van het voetbalgebeuren van uw zoon (of dochter), kom dan gerust naar de volgende jeugdraadvergadering op dinsdag 9 december om 20u.

Voor meer info kan u contact opnemen met de jeugdvoorzitter, Chris Deleener op 0495-50 75 24 of chris.deleener@telenet.be

Fair Play

Door Christophe op 20-11-2014 in Algemeen - Facebook Twitter

De gemeentelijke sportraad wenst de meest verdienstelijke "Fair Play" vereniging binnen de gemeente Beersel te belonen.

Hiervoor zal er een beoordeling gebeuren door de leden van het bestuurscomité van de gemeentelijke sportraad aan de hand van controledocumenten. De leden van de sportraad zullen daarom eens langskomen bij trainingen en/of wedstrijden. De vereniging met de hoogste score zal tijdens de huldiging van de sportkampioenen 2015 een waardebon van 250 euro ontvangen voor de aankoop van sportmateriaal.

Er zal rekening gehouden worden met de diversiteit van de verenigingen wel/geen supporters.  U vindt hier het ondertekend reglement door de sportclubs van Beersel.

Ook KHO Huizingen wenst zijn steentje bij te dragen en mee te dingen naar deze mooie Fair-Play prijs.  Wij roepen al onze leden, ouders & supporters op om het gemeentelijk fair-play reglement te volgen.

Eetfestijn 4 & 5 oktober

Door Eric op 06-10-2014 in Algemeen - Facebook Twitter

Het bestuur van KHOH houdt eraan om de talrijke bezoekers tijdens het eetfestijn van het voorbije weekend te bedanken voor de steun aan onze vereniging.

Tevens wensen wij ons te verontschuldigen voor de lange wachttijden op zaterdagavond, tengevolge van de grote toeloop van eetlustigen enerzijds en een haperende printer aan de kassa anderzijds.

Toch menen wij dat we iedere klant een goede service geboden hebben, dank zij de kwalitatieve producten van onze vaste leveranciers en een schare vrijwilligers in de keuken en in de zaal.

Lees hier alle nieuwsberichten.

Foto's

Facebook

Sponsers