KHO Huizingen -

FootPass

KHO Huizingen

Dit is de officiële website van Voetbalclub Koninklijk Hoger Op Huizingen.
Opgericht in 1937 is onze club bijna 80 jaar actief in de KBVB. Het eerste elftal treedt aan in 3e provinciale – Brabant.
Op deze site vind je alle informatie over onze club. Met wekelijkse aanpassingen van uitslagen, rangschikkingen, matchverslagen, foto’s en nieuwtjes wordt de site up to date gehouden.
Breng dus regelmatig een bezoekje aan deze website!

Nieuws RSS

In memoriam

Door Eric op 29-07-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

Wij melden u het overlijden van Werner Marchal.

Vele jaren was hij als vrijwilliger actief bij KHOH : als afgevaardigde van verschillende generaties jeugdspelers tot en met seniors. Twee seizoenen geleden was hij nog ploegafgevaardigde van het Iste elftal. Ook tijdens de jaarlijkse extra-sportieve activiteiten en jeugdtornooien van onze club was Werner jarenlang een gewaardeerde medewerker.

De herinnering blijft aan een kritische maar trouwe supporter van onze voetbalploeg.

Er wordt afscheid genomen van Werner tijdens een gebedsdienst in de kerk te Huizingen, op zaterdag 30 juli om 11.30 uur.

Informatie mbt wedstrijdschema jeugdploegen

Door Christophe op 13-07-2016 in Jeugd - Facebook Twitter

Niettegenstaande de club bij de aanvraag voor de thuiswedstrijden voor volgend seizoen, de voorkeur heeft gegeven om de thuiswedstrijden van de jeugd U6 tot U17 in hetzelfde weekend te laten plaatsvinden, heeft het Provinciaal Comité Brabant voor het eerst in jaren, zonder duidelijke reden, deze aanvraag geweigerd. Zij hebben, uit eigen beweging, ons thuiswedstrijden gespreid over twee weekends, zonder verdere consultatie van ons, zonder rekening te houden met infrastructuur, bezettingsgraad & beschikbaarheid van medewerkers. De nieuwe kalender is ons opgedrongen, zonder mogelijkheid van inspraak. De thuiswedstrijden van onze jeugd zijn dus verspreid over alle weekends tot december.

Vandaar dat wij ook melden dat de huidige wedstrijduren van de thuiswedstrijden, die je terugvindt op de site van de Belgische voetbalbond, onder voorbehoud zijn. We zullen de schema's moeten herzien voor een betere verdeling & doorlooptijd van de wedstrijden.

Het spreekt voor zich dat de club nog meer zal beroep dienen te doen op iedereen die een handje kan en wil toesteken in deze weekends, zowel achter de toog als bij de catering."

Extra sponsoring: actie Dixan

Door Christophe op 21-06-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

Vorige week lanceerde Dixan een sponsoringsprogramma om de jeugdwerking van lokale voetbalclubs te steunen.  Ook KHO Huizingen heeft zich kandidaat gesteld.  Elke extra inkomst helpt onze club vooruit.

Iedereen kan zijn stem uitbrengen via volgende link: 
https://www.dixanvlekkenkampioen.be/ploeg-172-kho-huizingen

Wij rekenen op jullie steun!!  In een 1e fase kan je stemmen tot 30 juni.  Op 30/6 worden per provincie de drie ploegen met het meeste stemmen weerhouden.

KHOH kampioen in 4e Provinciale

Door Eric op 30-05-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

De testwedstrijd voor de titel in 4e Provinciale D werd gisteren gespeeld tussen KHOH en Rhodienne-De Hoek en door onze jongens verdiend met 1-0 gewonnen !

Onmiddellijk na het laatste fluitsignaal werd er met de talrijke supporters een feestje gebouwd op het veld, ,nadien in de kleedkamer en tenslotte in het clublokaal De Vooruitgang !!

Het eerste competitieseizoen van dit jonge elftal was meteen een schot in de roos.

Volgende vrijdag is er de ploegvoorstelling in de Beemd, in juni volgt de huldiging door de Gemeente Beersel en vanaf dan wordt het uitkijken naar het seizoen 2016-2017 en de bevestiging voor de ploeg van trainer Joost Bossin !!!

Testwedstrijd voor de kampioenstitel in 4e Provinciale

Door Eric op 25-05-2016 in Algemeen - Facebook Twitter

Op zondag 29 mei om 15:00u op het kunstgrasveld Vogelenzang, Dworpsestraat te Lot :

testwedstrijd KHO Huizingen B - Rhodienne De Hoek B

om de kampioen aan te duiden in P4D Brabant.

Tijdens deze afsluiter van een zeer geslaagd seizoen rekenen wij op de aanmoedigingen van zo veel mogelijk clubleden en supporters voor onze jongens van het B-elftal !!!

Lees hier alle nieuwsberichten.

Club Shop

Jako Copa Polyestervest Kinderen - Marine / Citroen

Facebook

Sponsers