Vier opeenvolgende overwinningen voor KHO Huizingen B na 3-1 overwinning tegen Verbroedering Beersel Drogenbos B

KHO Huizingen B won zaterdag de wedstrijd en heeft vier opeenvolgende overwinningen. De uitspelende verliezer Verbroedering Beersel Drogenbos B lijdt nu vier opeenvolgende nederlagen. Het duel eindigde op 3-1.

KHO Huizingen B kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lennert Machiels scoorde na 21 minuten. Direct na de rust vergrootte Yens Schollaert de voorsprong van KHO Huizingen B. Tim Vercruysen poetste iets van de achterstand weg voor Verbroedering Beersel Drogenbos B in de 53ste minuut. Maar Verbroedering Beersel Drogenbos B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Maar KHO Huizingen B had nog tijd voor een extra doelpunt. Schollaert vond het net opnieuw met nog één minuut te spelen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen B vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Verbroedering Beersel Drogenbos B één overwinning en vier nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt KHO Huizingen B op zondag 21 januari om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sporting Eizeringen. Verbroedering Beersel Drogenbos B ontvangt zaterdag 20 januari om 19 uur VC Groot-Dilbeek B.

DOELPUNTEN: 21' Machiels 1-0, 46' Schollaert 2-0, 53' Vercruysen 2-1, 89' Schollaert 3-1.

Bron: nieuwsblad.be