Sterke tweede helft genoeg voor KHO Huizingen tegen Leeuw Brucom

De eerste helft bleef zondag nog doelpuntloos tussen KHO Huizingen en Leeuw Brucom, maar in de tweede helft nam KHO Huizingen de controle over het duel en won uiteindelijk met 2-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 58ste minuut tot Tuur Muylaert scoorde en zo KHO Huizingen op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor KHO Huizingen werd in de 90ste minuut gemaakt door Arne De Vroede. Voor Leeuw Brucom was het de vierde wedstrijd na elkaar zonder overwinning.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KHO Huizingen drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Leeuw Brucom één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Verbroedering Beersel Drogenbos is de volgende tegenstander voor KHO Huizingen in de thuiswedstrijd. Leeuw Brucom speelt een thuiswedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek. Beide wedstrijden worden op zondag 11 februari om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 58' Muylaert 1-0, 90' De Vroede 2-0.

GELE KAARTEN: 60' Muylaert (KHO Huizingen), 63' Vander Gucht (Leeuw Brucom), 87' Testaert (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be