Mauro Coone en Brent Lams spelen cruciale rol in thuiszege KHO Huizingen B op KFCMZ Tollembeek

De wedstrijd tussen KFCMZ Tollembeek en KHO Huizingen B zaterdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van KHO Huizingen B waren Coone en Lams.

Op het half uur nam KFCMZ Tollembeek de leiding, toen Tuur Vanaudenhove scoorde. Lams bracht in de 34ste minuut KHO Huizingen B op gelijke hoogte. Een tweede gele kaart in de 83ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Brecht Boddengeen van KHO Huizingen B. Het beslissende doelpunt voor KHO Huizingen B werd vlak voor tijd gemaakt door Coone. In alle zeven wedstrijden haalde KFCMZ Tollembeek punten, maar nu leed de ploeg een nederlaag.

KHO Huizingen B heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KFCMZ Tollembeek twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

De volgende speeldag speelt KHO Huizingen B op zondag 17 december om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen King Njies AK Halle. KFCMZ Tollembeek ontvangt zaterdag 16 december om 19.30 uur VC Groot-Dilbeek B.

DOELPUNTEN: 30' Vanaudenhove 0-1, 34' Lams 1-1, 92' Coone 2-1.

GELE KAARTEN: 38' Boddengeen (KHO Huizingen B), 89' Coone (KHO Huizingen B), 92' Vanstalle (KFCMZ Tollembeek).

RODE KAART: 83' Boddengeen (KHO Huizingen B).

Bron: nieuwsblad.be