Heldenrol voor Vaeyens bij zege Leeuwkens Teralfene op KHO Huizingen

In de tweede helft scoorde Vaeyens het enige doelpunt in het duel van Leeuwkens Teralfene, het team versloeg KHO Huizingen met 0-1 in de uitwedstrijd.

Maarten Roofthooft (Leeuwkens Teralfene) kreeg een gele kaart in de 48ste minuut. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -3 minuten te spelen, scoorde Arne Vaeyens voor Leeuwkens Teralfene. Leeuwkens Teralfene heeft nu vier wedstrijden na elkaar gewonnen. KHO Huizingen heeft voor de negende keer op rij geen overwinning behaald.

KHO Huizingen heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Leeuwkens Teralfene vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vierde overwinning van Leeuwkens Teralfene met één doelpunt verschil.

BOKA United is de volgende tegenstander voor KHO Huizingen in de uitwedstrijd. Leeuwkens Teralfene speelt een thuiswedstrijd tegen Leeuw Brucom. Beide wedstrijden worden op zondag 14 januari om 15 uur gespeeld.

DOELPUNT: 93' Vaeyens 0-1.

GELE KAART: 48' Roofthooft (Leeuwkens Teralfene).

Bron: nieuwsblad.be