Dario Grazzini en Casper Nerinckx pakken winst voor KHO Huizingen tegen KFC Rhodienne-De Hoek

KHO Huizingen heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen KFC Rhodienne-De Hoek zondag. De match eindigde na een ruststand van 1-1 op 1-2.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Mathieu Thibaut scoorde in de 17de minuut. Grazzini bracht in de 22ste minuut KHO Huizingen op gelijke hoogte. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Nerinckx maakte het beslissende doelpunt in de 80ste minuut. KHO Huizingen draaide daarmee de rollen om.

KFC Rhodienne-De Hoek heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KHO Huizingen twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning van KHO Huizingen met één doelpunt verschil.

BOKA United is de volgende tegenstander voor KFC Rhodienne-De Hoek in de uitwedstrijd. KHO Huizingen speelt een thuiswedstrijd tegen Leeuw Brucom. Beide wedstrijden worden op zondag 4 februari om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 17' Thibaut 1-0, 22' Grazzini 1-1, 80' Nerinckx 1-2.

GELE KAARTEN: 24' Thibaut (KFC Rhodienne-De Hoek), 87' Grazzini (KHO Huizingen), 90' Christiaens (KHO Huizingen).

Bron: nieuwsblad.be